Åbningstid

Planteskolen gik på pension 01.12.2022

Vi kan træffes på tlf

40164658

Statskontrolleret økologisk​-æbletræer udsolgt

Danskproducerede planter​

Konkurrencedygtige priser​

Roser

Skrevet af: Ole Madsen

År: ​1999


Nye engelske roser

Dette er en speciel ny gruppe af roser, som blev introduceret første gang i 1970. Deres oprindelse er krydsninger mellem de gode gamle roser, og de moderne tea- og floribundaroser. Herved opnås en kombination af den smukke gamle form og den delikate duft af gamle roser, men også en bredere farvevifte og en længere blomstring.

Engelske roser er mere end de fleste, meget mere duftende end de gamle roser. Deres duft kan variere meget fra sort til sort. Nogle har deres oprindelige gamle rosenduft og andre har duft efter tea roserne og andre har duft efter myhra.

Blomsternes form minder meget om de gamle roser, som kan være engblommeformede eller rosetformede og ofte med mange kronblade, som giver en god effekt.

​Vi anbefaler at disse roser skal plantes i tætte grupper fra 2-3 stk. I en sådan gruppe vil de gro sammen og forme en tæt busk, som vil blomstre hele sommeren og gøre sig godt i haven.

For at opnå det ønskede mål er det nødvendigt at være opmærksom på nogle få ting:


De gror bedst i veldrænet muldjord, gerne tilsat lidt hjemmelavet kompost eller hvis det ikke er muligt, så anbefales Simontorph rosenjord. Ved den løbende pasning bør der om foråret udstrøes en smule gødning i april, helst organisk gødning, som kan købes i pilleform, men Simontorph`s brune plantejord vil i særdeleshed være velegnet, hvis den blandes med det øverste jordlag. Det giver liv og sunde planter.

Ombygning og boligdesign

Assens Planteskole

Fåborgvej 12
​5610 Assens

Telefon: 40164658

star star star star

Vurderet 4 / 5 stjerner ud fra mere end 3 anmeldelser fra Google

Firmainfo​:

Assens Planteskole

CVR-nr: 17059130

​Telefon:

40164658

​E-mail:

kmn@kmn.dk