Åbningstid

fra 23. december 2021

til 31. januar 2022

lukket

Statskontrolleret økologisk​

Danskproducerede planter​

Konkurrencedygtige priser​

​Bredt sortiment af økologiske frø

Står du og skal bruge økologiske frø? Hos Assens Planteskole tilbyder vi salg af billige frø til haven Selvom vi er beliggende i Assens, har vi tilmed mange kunder fra andre byer rundt omkring på Fyn såsom Faaborg. Vores frøsortiment er fra NelsonGarden, da de har økologiske frø i deres sortiment, og herudover tilbyder vi naturligvis også et bredt udvalg af blomster og planter.

Når du køber økologiske frø hos os får du altid god service med et smil. Vi har et stort kendskab til lokalområdet, hvorfor vi ved, hvilke planter der trives bedst.

Valg af økologiske frø med professionel rådgivning

Vi er manges foretrukne plantecenter, da vi er statskontrolleret økologisk, hvorfor vi er i stand til at tilbyde et bredt sortiment af økologiske frø. På den måde kan du vide dig sikker på, at du vil kunne finde lige præcis det, du er på udkig efter – og så endda til en konkurrencedygtig pris. Herudover har vi rig erfaring i branchen, hvorfor du altid vil blive mødt af professionelle og venlige medarbejdere, der desuden giver dig kompetent rådgivning. Det er med til at gøre oplevelsen endnu bedre, når du kommer forbi vores havecenter.

​​

Kontakt os allerede i dag og hør mere

Leder du efter økologiske frø, er du havnet det helt rigtige sted. Samtlige af vores medarbejdere har grønne fingre og lægger desuden stor omhyggelighed i alt, hvad de foretager sig. Vi går desuden ind for økologi, hvorfor du finder et stort udvalg af økologiske frø, men også af planter og blomster. Samt økologiske jordprodukter og gødninger. Ydermere har vi rig erfaring i branchen, hvorfor du altid er garanteret professionel service og kompetent rådgivning.

Er du interesseret i at høre mere om vores spændende sortiment af økologiske frø til haven til billige priser, skal du være mere end velkommen til at kontakte os allerede i dag. Det kan du enten gøre ved at ringe til telefon 64 71 16 99 eller ved at sende en besked til e-mail kmn@kmn.dk. Vi glæder os meget til at høre fra dig.

​​

Økologi

​ÆBLETRÆER

Egen produktion af æbletræer. podet på

vildstamme. står i potte

FRØ

Vort frøsortiment er fra NelsonGarden.
NelsonGarden har økologiske frø i deres sortiment


LÆGGEKARTOFLER

Økologiske læggekartofler 2 slags
Samt mange andre sorter.


GØDNING

​Kyllingegødning​

Ko kompost

JORDPRODUKTER

Simonstorp Ko kompost

naturgødet plantejord

så jord

Simonstorp planteringsjord

Ugødet grov sphagnum

SIOLIT

Siolit er et naturprodukt der fremmer planters sundhed og grokraft.

Siolit er godkendt til økologisk jordbrug

https://handyhand.dk/blog/de-staerkeste-forhandlere-af-haveartikler-i-syddanmark

Ombygning og boligdesign

Assens Planteskole

Fåborgvej 12
​5610 Assens

Telefon: 64 71 16 99

star star star star

Vurderet 4 / 5 stjerner ud fra mere end 3 anmeldelser fra Google

Firmainfo​:

Assens Planteskole

CVR-nr: 17059130

​Telefon:

64 71 16 99

​E-mail:

kmn@kmn.dk